BBQ sada Tramontina 2ks 16680

Kód: RS21198/960
€29,70 / ks €24,55 bez DPH
Dočasne nedostupné
Možnosti doručenia

Tramontina Churrasco: brazílske BBQ! Vynikajúce nástroje na grilovanie značky Tramontina Churrasco dávajú vášmu grilovaniu brazílsku chuť! Rada Churrasco Tramontina ponúka drevené rukoväte, ktoré odolávajú času aj vlhkosti a čepele z nerezovej ocele zaručujúci dokonalé krájanie mäsa.

Detailné informácie

Podrobný popis

Prednosti

  • čepele z nerezovej ocele
  • materiál rukoväte: polywood
  • hliníkové nity.

Všetky steakové nože Tramontina sú vyrobené z brazílskej, vysoko kvalitnej nerezovej ocele, ktorá je odolná proti korózii a hrdze v priebehu času. Kalenie čepele dáva nožom výborné rezné vlastnosti. Je vyrobená z jedného kusu a tvrdená je ako celok. Čepeľ má hladké alebo vrúbkované ostrie, ktoré zostáva ostré po dlhú dobu a zaisťuje presný rez, ktorý mäso netrhá a nedrví. Nože sú harmonicky vyvážené. 

Rukoväte nožov sú vyrobené z materiálu Polywood. Jedná sa o konzervované a vysušené drevo z Kalifornskej borovice, ktoré sa vyrába výhradne pre Tramontinu. Takto upravené drevo je odolné voči vysokým teplotným šokom, vhodné aj na umývanie v umývačke a má dlhú životnosť. V ponuke je k dispozícii v červenej, hnedej aj prírodnej farbe.

Dodatočné parametre

Kategória: Grilovacie náradie
Hmotnosť: 0,25 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Brazílska spoločnosť Tramontina s mnohoročnou skúsenosťou vyrába širokú škálu produktov, ktorými chce uľahčiť každodenný život svojich zákazníkov. Preto vyrába riad, mačety, príbory a domáce spotrebiče, ktoré využijete v každej domácnosti pri grilovaní.

play-lh.googleusercontent.com/yvBQ4LGyh_HpVwtfl...