Detské ihrisko Karibu FRIEDA 91175

Kód: LG1850
Doprava zadarmo
Značka: Karibu
€831 / ks €686,78 bez DPH
NA OBJEDNÁVKU | 3 MESIACE
Možnosti doručenia

Detské ihrisko od značky Karibu FRIEDA, vonkajšie rozmery š 107 x d 107 x v 291 cm a s priestorom pre pieskovisko.

Detailné informácie

Podrobný popis

Detský domček, resp. veža na hranie Frieda poskytuje deťom veľa možností k hrám. Ponúka všetko k tomu, aby deti mohli prežiť všetky svoje hracie fantázie. Rovnako ako u všetkých našich detských ihrísk aj pri modely Frieda používame výhradne to najlepšie smrekové drevo. Ihrisko má nosné stĺpy s hrúbkou 68 x 68 mm, čo zaisťuje vysokú stabilitu a dlhú životnosť. Sedlová strecha je vyrobená z drevotrieskových dosiek. Terasa s domčekom sa nachádza vo výške 125 cm. Vďaka výške plošiny ponúka ihrisko Frieda deťom dokonalý výhľad na záhradu.

Drevo

Naše drevo pochádza zo vzdialeného severu Európy a je chemicky úplne neošetrené. V dôsledku toho je prosté všetkých známych problematických látok, ktoré by mohli preniknúť do dreva v procese tlakovej impregnácie kotla. Masívna sedlová strecha a dosky parapetov sú vyrobené z 18 mm hrubých stabilných dosiek. Ihrisko je štandardne vybavené robustným dreveným rebríkom so 4 priečkami a pieskoviskom pod vežou. Aj tento výrobok má samozrejme certifikát TÜV Nord overujú bezpečnosť výrobku (GS) podľa DIN EN 71-1, DIN EN 71-3, DIN EN 71-8 a AfPS GS 2014. Všetky potrebné skrutky a klince sú obsahom základného balenia (s výnimkou ukotvenia k zemi).

Dodávame ako stavebnicu v rozloženom stave.

Povrchová úprava ihriska

Prírodné drevo - než začnete s montážou je potreba všetky stavebné diely ošetriť hlboko pôsobiacim základným náterom a preventívnym náterom proti zmodraniu a plesni a to z vonkajšej aj vnútornej strany dielcov. Pre konečný náter použite aj vo vnútornom priestore poveternostne odolnú lazúru s dobrými fyzikálnymi vlastnosťami, ktorá ochráni drevo proti vlhkosti a slnečnému žiareniu. Lazúra by mala byť vodoodpudivá, svetlostála a vlhkosti odolná s dostatkom farebného pigmentu, pretože inak by mohlo dôjsť k zošednutiu dreva. Nepoužívajte žiadny lak! Nechajte si podrobne poradiť od odborného poradcu farieb, čo sa týka ochrany prírodného ihličnatého dreva a dodržujte pracovný postup výrobcu náterovej hmoty. Ďalší náter urobte po dokonalom zaschnutí a vyvetraní. Dôkladnou ochranou dreva ovplyvníte zásadne životnosť výrobku. Povrchovú ochranu je nutné pravidelne opakovať (podľa pokynov výrobcu náteru) a výrobok tak udržovať v dobrom stave.

Skladovanie pred montážou
Pozor, balík s tovarom nie je vodotesný. Fólia chráni drevo iba proti znečisteniu. Skladujte preto paletu s tovarom až do konečnej montáže v suchu, nie priamo položenú na zemi, chránenú proti vplyvom počasia (vlhkosť, slnko, atď.). Neskladovať vo vykurovanom priestore!

Rozmery balenia

  • balík 1 - 240 x 90 x 24 cm / 100 kg
  • balík 2 - 240 x 90 x 18 cm / 37 kg
  • balík 3 - 209 x 30 x 27 cm / 33 kg

Výrobok je určený len na súkromné (domáce) využitie.

Dodatočné parametre

Kategória: Detské ihriská
Hmotnosť: 170 kg
Dĺžka (vonkajšia): 1,07 m
Farba: drevo
Materiál konštrukcie: drevo
Modelový rad: Frieda
Šírka (vonkajšia): 1,07 m
Výška (vonkajšia): 2,91 m
Zastavaná plocha: 1,14 m2

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Nemecký výrobca s dlhoročnou skúsenosťou s výrobou záhradných stavieb ako sú: detské ihriská, detské domčeky, drevené domčeky na náradie, sauny, saunové kachle a príslušenstvo. To je značka Karibu a jej vysoko kvalitná konštrukcia, najlepšia funkčnosť a jedinečný dizajn.

Od roku 1992 vyvíja a stavia záhradné domčeky, zruby, sauny, saunové domčeky a mnoho ďalšieho v závodoch Klosterfelde (Brandenburg) a Brémy. Produkty sa v priebehu času menili, ale vysoké štandardy kvality zo začiatku zostali zachované.