Detské ihrisko Karibu FRIEDA 91177

Kód: LG1853
€947 / ks €782,64 bez DPH
NA OBJEDNÁVKU | 3 MESIACE
Možnosti doručenia

Detské ihrisko, vonkajšie rozmery š 107 x d 107 x v 291 cm s červenou šmýkačkou 250 cm a priestorom pre pieskovisko.

Detailné informácie

Podrobný popis

Detské ihrisko Frieda poskytuje deťom veľa možností k hrám. Ponúka všetko k tomu, aby deti mohli prežiť všetky svoje hracie fantázie. Rovnako ako u všetkých našich detských ihrísk aj pri modeli Frieda používame výhradne to najlepšie smrekové drevo. Ihrisko má nosné stĺpy s hrúbkou 68 x 68 mm, steny a podlahu z drevených profilov o sile 18 mm (systém pero / drážka). Sedlová strecha je vyrobená z drevotrieskových dosiek. Terasa s domčekom sa nachádza vo výške 125 cm. Vďaka výške plošiny ponúka ihrisko Frieda deťom dokonalý výhľad na záhradu. Naše drevo pochádza zo vzdialeného severu Európy a je chemicky úplne neošetrené. V dôsledku toho je prosté všetkých známych problematických látok. Ihrisko je štandardne vybavené robustným dreveným rebríkom so 4 priečkami a pieskoviskom pod vežou. Aj tento výrobok má samozrejme certifikát TÜV Nord overujú bezpečnosť výrobku (GS) podľa DIN EN 71-1, DIN EN 71-3, DIN EN 71-8 a AfPS GS 2014.

Príslušenstvo ihriska (obsahom balenia)

  • červená šmýkačka 250 cm

Povrchová úprava ihriska

Všetky detské ihriská KARIBU dodávame od roku 2019 v prírodnom prevedení bez akýchkoľvek chemických úprav. Deti tak neprídu do kontaktu s chemikáliami používanými pri tlakovej impregnácii dreva. V našom detskom sortimente už nemáme žiadne tlakovo impregnované výrobky a významne tak prispievame k väčšiemu súzvuku našich produktov so životným prostredím! V prípade potreby je samozrejme možné drevo ošetriť hlboko pôsobiacim základným náterom a preventívnym náterom proti zamodraniu a plesni, a to z vonkajšej aj vnútornej strany dielcov. Pri tomto spôsobe ošetrení dreva je nutné postupovať presne podľa pokynov výrobcu náteru.

Skladovanie pred montážou

Pozor, balík s tovarom nie je vodotesný. Fólia chráni drevo iba proti znečisteniu. Skladujte preto paletu s tovarom až do konečnej montáže v suchu, nie priamo položenú na zemi, chránenú proti vplyvom počasia (vlhkosť, slnko, atď.). Neskladovať vo vykurovanom priestore!

Informácie k montáži

Balenie obsahuje všetok spojovací materiál - skrutky, plastové i kovové úchyty, okrem kotviacich prvkov (kotiev do zeme). Ihrisko stavajte výhradne podľa montážneho návodu. Okolo postaveného ihrisko ponechajte z bezpečnostných dôvodov voľný priestor min 200 cm. Dopadové plochy vysteľte hrubšou vrstvou štiepky, piesku alebo na ne uložte gumové dopadové dlaždice. Ihrisko nestavajte na betóne, dlaždiciach alebo podobných tvrdých plochách. Pre tento model ihriska potrebujete 6 ks kotiev do zeme.

Doprava

Tovar dopravíme v rozloženom stave najbližšie hranici vášho pozemku. Tovar bude zložený vedľa nákladného vozidla, ktoré príde čo najbližšie vami udanej adrese. Akúkoľvek ďalšiu manipuláciu s tovarom (napr. z miesta zloženia na záhradu, do garáže) si musí zabezpečiť kupujúci, dopravca ďalšie premiestňovanie nezabezpečuje. Pri vykládke je nutná spolupráca kupujúceho. Predovšetkým u väčších produktov vopred počítajte s tým, že zabalený produkt môže predstavovať viac paliet o celkovej hmotnosti v stovkách kg!

Výrobok je určený len na súkromné (domáce) využitie.

Rozmery balenia

  • balík 1 - 240 x 90 x 24 cm / 100 kg
  • balík 2 - 240 x 90 x 18 cm / 37 kg
  • balík 3 - 209 x 30 x 27 cm / 33 kg
  • balík 4 - 240 x 50 x 27 cm / 9 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Detské ihriská
Hmotnosť: 179 kg
Dĺžka (vonkajšia): 1,07 m
Farba: drevo
Materiál konštrukcie: drevo
Modelový rad: Frieda
Šírka (vonkajšia): 1,07 m
Výška (vonkajšia): 2,91 m
Zastavaná plocha: 1,14 m2

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Nemecký výrobca s dlhoročnou skúsenosťou s výrobou záhradných stavieb ako sú: detské ihriská, detské domčeky, drevené domčeky na náradie, sauny, saunové kachle a príslušenstvo. To je značka Karibu a jej vysoko kvalitná konštrukcia, najlepšia funkčnosť a jedinečný dizajn.

Od roku 1992 vyvíja a stavia záhradné domčeky, zruby, sauny, saunové domčeky a mnoho ďalšieho v závodoch Klosterfelde (Brandenburg) a Brémy. Produkty sa v priebehu času menili, ale vysoké štandardy kvality zo začiatku zostali zachované.