Vírivý bazén BESTWAY Lay-Z-Spa St. Moritz 2,16 x 0,71 m - 60023

Kód: TP60023
Doprava zadarmo
Značka: Bestway
€595 / ks €491,74 bez DPH
Skladom - dodanie do 7 dní (5 ks)
Možnosti doručenia

Vírivý bazén Lay-Z-Spa St. Moritz vrátane filtrácie a ohrevu pre 5 - 7 osoby v prevedení imitácie ratanu, poskytuje perfektnú relaxáciu v každom ročnom období. Jedným stlačením panela aktivujete 180 vysoko výkonným bublinkových trysiek, ktoré sa postarajú o príjemnú masáž každého svalu vo vašom unavenom tele.

169056988_819713588629911_3861120476675072783_n

Detailné informácie

Podrobný popis

Vírivý bazén BESTWAY Lay-Z-Spa St. Moritz 2,16 x 0,71 m poskytuje dokonalú relaxáciu stlačením jedného tlačidla. Je ideálny pre romantické chvíle, masážne a relaxačné účely, netradičné oslavy a neformálne stretnutia. Priestorovo je riešený až pre štyri osoby. Intuitívny ovládací panel aktivuje 180 vysoko výkonných bublinkových trysiek, ktoré masážou povzbudia každý vás sval.

Technické údaje

Hlavná ovládacia jednotka zaisťuje všetky prevádzkové funkcie vírivého bazéna a to výkonnou kartušovou filtráciou, prietokovým digitálne nastaviteľným ohrevom až do 40°C,  vzduchový kompresor na nafúknutie a následné zásobovanie vzduchových trysiek. Vďaka samo-inštalačnému mechanizmu je inštalácia vírivého bazéna rýchla a jednoduchá. Stačí ho zapojiť do zásuvky a sám sa behom okamihu nafúkne. Uistite sa iba, že podlaha unesie váhu vírivky naplnenej vodou tj. cca 1210 kg a všetky osoby.

Bazén je vyrobený z vysoko kvalitného laminovaného PVC a jeho stabilita je zaistená konštrukciou DURAPLUS™. Uvoľňujúcu perličkovú terapiu s nezávislým ohrevom ocení rodina aj priatelia. Vírivku sa dá umiestniť von aj do interiéru. Vďaka systému Freeze Shield™ budete mať možnosť užívať si vírivku po celý rok. Vírivka vyžaduje jednoduchú a rýchlu údržbu.

Prečo si zaobstarať vírivku?

Niekoľko lekárskych štúdií preukázalo liečebný prínos perličkovej masáže. Okrem toho, že priaznivo pôsobí na pohybový aparát, prospieva tiež pokožke. Bublinky vo vírivke ju prekrvujú, masírujú a naviac zlepšujú látkovú premenu a majú tiež uvoľňujúci účinok na psychiku človeka. Vo vírivke ukľudníte telo aj myseľ. v neposlednej rade vírivka urýchľuje uzdravenie menších vnútorných zranení, pooperačných stavov a modrín.

Obsah balenia

  • Vírivý bazén  
  • termo-izolačný kryt bazéna
  • ohrev / filtračný systém
  • čerpadlo vírivky
  • systém AirJet™
  • vložka filtra
  • ručná pumpa
  • sada na opravy
  • dávkovač chemikálií ChemConnect™
  • prehľadný návod

Lay-Z-Spa® Moritz AirJet™ video

Dodatočné parametre

Kategória: Vírivé bazény
Hmotnosť: 45,1 kg
Farba: Ratan
Modelový rad: Lay-Z-Spa
Výška: 71 cm
Priemer: 216 cm
Napájanie: 220 - 240V/50Hz

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Už viac ako 25 rokov sa snaží spoločnosť Bestway vytvárať vysoko kvalitné a inovatívne produkty. Úsilie o posilnenie výskumu, dizajnu a vývoja umožňuje spoločnosti neustále rozširovať portfólio výrobkov a značiek. Ponúkame široký výber nadzemných bazénov, víriviek a príslušenstva k nim.