Saunové svetlo KARIBU (46727)

Kód: LG1920
€80 / ks €66,12 bez DPH
Odoslanie do 24 hodín (6 ks)
Možnosti doručenia

Osvetlenie do sauny od značky KARIBU, vhodné pre rôzne typy saunových priestorov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Nielen dokonalé vybavenie ale, aj príjemné teplo v saune zaistí, že môžeme relaxovať. Príjemný svetelný zdroj tiež prispieva k dobrej pohode. Svetlo by nemalo byť príliš jasné, aby mohlo vzniknúť príjemné a tiché prostredie. Na druhej strane by svetlo nemalo byť príliš tmavé, aby sa nálada nepokazila. Túto ideálnu atmosféru vytvorí saunové svetlo.

Svetlo pozostáva z pieskovaného jednostenného bezpečnostného skla s dreveným rámom. Cez pieskované sklo sa svetlo rozptyľuje v saunovej kabíne a vytvára teplé príjemné prostredie. Inštalácia v saunovom kúte nezaberá veľa miesta. Svetlo v saune nie je rušivým faktorom ani pri sedení vo vzpriamenej polohe v saune. Relaxujte v dokonalom osvetlení so saunovým svetlom KARIBU.

Pozor - k svetlu je nutné dokúpiť pripojovací kábel.

Dodatočné parametre

Kategória: Saunové svetlá
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Nemecký výrobca s dlhoročnou skúsenosťou s výrobou záhradných stavieb ako sú: detské ihriská, detské domčeky, drevené domčeky na náradie, sauny, saunové kachle a príslušenstvo. To je značka Karibu a jej vysoko kvalitná konštrukcia, najlepšia funkčnosť a jedinečný dizajn.

Od roku 1992 vyvíja a stavia záhradné domčeky, zruby, sauny, saunové domčeky a mnoho ďalšieho v závodoch Klosterfelde (Brandenburg) a Brémy. Produkty sa v priebehu času menili, ale vysoké štandardy kvality zo začiatku zostali zachované.